ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το κατάστημα μας στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει την δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στην ηλεκτρονική της σελίδα www.jollyboutique.gr , να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή ή κινητού σας γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδυκτύου στις καθημερινές μας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελλατωματικών ή μη προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο:
- Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής είτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του καταστήματος 2314020622 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα info@jollyboutique.gr.
- Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.
- Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω του eshop εκτελούνται αποκλειστικά μέσω τηλεφωνικού κέντρου στο παρακάτω τηλέφωνο του καταστήματος 2314020622 (Δευτ. - Παρ.: 10:00 - 18:00)
- Αν το προϊόν παρουσιάσει ελλάτωμα, ο πελάτης θα πρέπει εντός 14 ημερών να μας το γνωστοποιήσει άμεσα και δικαιούται είτε την αντικατάσταση του με το ίδιο προϊόν είτε με άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και ίσης τιμής και όχι την επιστροφή χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει με την μεταφορική που συνεργάζεται το κατάστημα μας ΕΛΤΑ courier ή Speedex και ο πελάτης δεν χρεώνεται τα μεταφορικά με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών από την παραλαβή του. Αν η επιστροφή γίνει εντός 15-30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, τότε τα έξοδα των μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη.
- Αν το προϊον έχει πωληθεί με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο.

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής στα Εσώρουχα.
* Σε όλα τα υπόλοιπα προιόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.jollyboutique.gr .
* στις αλλαγες δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop κατα την ώρα ολοκλήρωσης της Αλλαγής/Παραγγελίας.
* Στην αγορά εκπτωτικού προϊόντος, αλλαγές γίνονται δεκτές με αντίστοιχα εκπτωτικό προϊόν της συλλογής μας ίσης αγοραστικής αξίας.

To Top